Bine aţi venit pe site-ul www.comandamobila.ro. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

1. INFORMAȚII

Website-ul comandamobila.ro este proprietatea Def Art Grup S.R.L., cu sediul social in București, Sector 2, Bvd. D-na Ghica Nr.20, Bl.4, Ap.67, avand codul unic de inregistrare RO 18437718, inregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/3477/2006, telefon: 0723789330.

Pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor si condițiilor. Termenii si condițiile de fată sunt actualizate periodic, fara notificare prealabila si fară precizarea motivelor.

Def Art Grup S.R.L. isi rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afișare care pot surveni in urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil. Implicit Def Art Grup S.R.L. nu iși asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obliga Def Art Grup S.R.L. la nicio acțiune.

Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de catre Def Art Grup S.R.L pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a prețului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre personalul Def Art Grup.

Tot conținutul site-ului comandamobila.ro este proprietatea Def Art Grup S.R.L. si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fară acordul scris al Def Art Grup S.R.L. a oricaror elemente regăsite in site, chiar dacă aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislația in vigoare.

2. DREPTUL DE AUTOR

Intregul conținut al acestuia - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe si alte date - este in administrarea Def Art Grup S.R.L. si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Preluarea de informații de pe acest website in scopul republicării totale sau partiale sub orice forma precum si folosirea fară acordul companiei Def Art Grup S.R.L. a oricăror elemente se pedepseste conform legilor in vigoare.

Def Art Grup S.R.L. nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura website-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest website (legături de natura comerciala sau publicitara). Răspunderea pentru aceste website-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


3. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Informațiile prezentate pe website au caracter informativ. Ele sunt documentate si modificate conform fiselor/website-urilor de prezentare ale producătorilor. De asemenea, descrierile produselor pot fi incomplete insa Def Art Grup S.R.L. face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante conform datelor primite de la producători/furnizori.

Compania Def Art Grup S.R.L. si furnizorii sai nu isi asumă responsabilitatea pentru greșelile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste prețuri, caracteristici, imagini etc. Def Art Grup S.R.L. face toate eforturile in a furniza pe website informații corecte despre produse: pret, imagini si caracteristici.

Este posibil ca unele date sa fie eronate. In eventualitatea in care pretul sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastră iși rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparută. Imaginile sunt prezentate pe website cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).


4. GARANTIA COMERCIALA SI CONFORMITATEA PRODUSELOR

Produsele cumpărate prin intermediul acestui website beneficiază de garanția obisnuită a fiecarei marci in parte. Astfel, toate produsele sunt insotite de certificatul de garanție original emis de furnizorul nostru sau de catre Def Art Grup S.R.L.

Def Art Grup S.R.L garanteaza ca produsele comercializate sunt conforme. Aceasta garantie este independenta de garantia comerciala si variaza intre 2 si 5 ani. Def Art Grup S.R.L este raspunzatoare fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrării produselor.

Garanția se soluționează in centrele mentionate si in conditiile specificate in certificatul de garantie ce insoteste produsul. Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati factura si certificatul de garantie in original.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor si alte conditii ce sunt specificate in mod expres in cadrul certificatului de garantie ce insoteste produsul.


5. DISPONIBILITATEA SI LIVRAREA PRODUSELOR

Def Art Grup S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania Def Art Grup S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. In cazul in care plata a fost facuta in avans, clientul va primi inapoi banii incasati de Def Art Grup S.R.L. pentru respectiva comanda.

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Def Art Grup S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei Def Art Grup S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Def Art Grup S.R.L. de la acest client.


6. PRETURI, MODALITATI DE PLATA, FACTURARE

Preturile prezentate pe site includ TVA, insa nu includ eventualele cheltuieli de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Def Art Grup S.R.L. nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pretul, modalitatea de plata si de livrare sunt specificate in comanda. Def Art Grup S.R.L va emite catre client o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


7. LIVRARE

Produsele pot fi ridicate de la punctul de lucru Def Art Grup S.R.L. din Bucuresti, Sector 2, Strada Heliade Intre Vii, Nr.3-5 sau livrate la o adresa furnizata de catre cumparator prin firma de curierat sau transport propriu.
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe website-ul comandamobila.ro se incadreaza intre 3 zile si 18 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale, Def Art Grup S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.


8. RENUNTAREA LA CUMPARARE SI RETURNAREA PRODUSELOR

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.U.G.34/2014 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Produsele de tip mic mobilier ce sunt asamblate de catre cumparator pot fi returnate doar cu toate piesele aferente si fara defecte sau semne rezultate din manipulare si montare. Mobila la comanda realizata in baza unui contract si ce a fost realizata pe dimensiuni speciale nu poate fi returnata (conform art. 16, lit. c.).

Canapelele ce se realizeaza pe baza unei comenzi speciale nu pot fi returnate (conform art. 16, lit. c.). Clientul isi asuma responsabilitatea masuratorilor pentru usile de acces prin care va fi introdusa canapeaua.

Saltele pot fi returnate doar daca nu au fost dezambalate din husa de plastic ce o sigileaza. Salteaua poate fi incercata fara a fi desfacuta din ambalajul original (conform art. 16, lit. e.). In cazul in care salteaua a fost dezambalata si utilizata, pentru a putea fi inapoiata se achita o taxa suplimentara, deoarece necesita retrimiterea in fabrica pentru schimbarea fetei de acoperire si reambalare. Saltelele realizate la comanda si fac obiectul unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 14 zile calendaristice de la completarea formularului de returnare. Acest termen se poate prelungii pana la primirea produsului sau efectuarea dovezii trimiterii acestuia catre Def Art Grup S.R.L.

Produsele se vor inapoia cu toate accesoriile, fara sa prezinte urme de deteriorare. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.


9. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Def Art Grup S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor fi folosite in principal pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., dar numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre Def Art Grup S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date (dar nu si a celor necesare emiterii facturii pentru bunurile si serviciile comandate) si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@comandamobila.ro 

Def Art Grup S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate catre Def Art Grup S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare.

Def Art Grup S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


10. RECENZIILE SI COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii care acceseaza website-ul comandamobila.ro pot face recenzii/comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe website dupa o aprobare prealabila. Def Art Grup S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe website comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine texte reprezentand e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.


11. LITIGII

Pentru orice conflict aparut intre Def Art Grup S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ComandaMobila.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila este Mihaela Ana Enuta, putand fi contactata la adresa office@comandamobila.ro, sau telefonic la numarul 0723 789 330.


Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.