Despre noi

Cine suntem?

 Datele de indetificare ale firmei sunt: Def Art Grup SRL cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Str. Doamna Ghica, nr. 20, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/3477/2006, CUI: RO18437718
  • Producator de mobila la comanda
  • Cele mai bune servicii in mobilier
  • Realizam mobila in 7-21 zile

Ce facem?

 Firma Def Art Grup srl a luat nastere pe data de 01.03.2006 si inca de la inceput ne-am axat pe producerea de mobila la comanda, deoarece asta stim sa facem. Avand o vechime insemnata in productia mobilierului la comanda, Def Art Grup SRL va ofera o gama larga de produse si servicii de o calitate ireprosabila. Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre si a recomandarilor acestora.

Unde avem punctul de lucru?

 Punctul de lucru este in Bucuresti, Sector 2, Str. Heliade Intre Vii, nr 3-5. Aici se intocmesc schitele 3D si ofertele de pret pe baza schitelor sau a indicatiilor dumneavoastra, tot la aceasta adresa avem si hala de productie.

Unde se pot vedea produsele de mobilier?

 Deoarece realizam mobilier pe comanda, la punctul de lucru avem expusa o mica parte din modelele fabricate de catre noi, dar suficient incat sa va puteti da seama de calitatea finisajelor si a modului de lucru.