Mobila living Mărește

Mobila living

Mobila living 01

Mobila de living. Biblioteca este realizata intr-un stil modern cu linii drepte, perfecta pentru un living ce reprezinta camera comuna a intregii familii. Un avantaj este acela ca biblioteca poate fi realizata la comanda pe dimensiunile si culorile dorite de dumneavoastra.

Mai multe detalii

BIBLIOTECA ALDIDA

Aceasta biblioteca este creata intr-un stil clasic cu linii drepte, perfecta pentru un living ce reprezinta camera comuna a intregii familii. Un avantaj este acela ca Biblioteca Aldida prezinta atat sertare deschise cat si dulapuri cu usa, astfel  ca veti putea tine la vedere doar obiectele pe care le doriti.

Dulapul cu 2 usi este prevazut cu 2 polite si bara de haine, transformand mobilierul de living intr-unul ideal pentru garsoniere si apartamentele cu dimensiuni reduse, permitand astfel depozitarea hainelor in living fara a fi deranjat de prezenta acestora.

Pentru deschiderea usilor si a sertarelor se vor folosi profile maner de dimensiuni reduse ce se monteaza pe cantul frontului, fara ca acestea sa iasa in evidenta. 

Dimensiuni: 

Lungime: 2950 mm
Inaltime dulap:  1850 mm
Inaltime corp baza cu suprainaltare: 500 mm
Adancime dulap: 520 mm
Adancime corp baza: 420 mm
Adancime corp superior: 320 mm

Scrieţi o recenzie

Promoții

Nu sunt promoții momentan.

Produse vizualizate